De Digitale etalage-enquête

De Digitale etalage-enquête

Querido wou graag weten hoe jij denkt over een toekomstige Digitale etalage, waardoor je vanaf dit najaar online kunt winkelen op de Facebookpagina van uitgeverij Querido.

De website van uitgeverij Querido en haar Facebookpagina zullen actief aan elkaar gekoppeld worden met hulp van de lezer. In de Digitale etalage kan men boeken leuk vinden, bediscussiëren, kopen én voorkeuren en aankopen delen met andere lezers. Deze acties zijn zichtbaar zowel op de website als op de facebookpagina van Querido, maar bijvoorbeeld ook op de timeline van de lezer.

We vroegen onze lezers om ons te laten weten welke actieve rol zij zouden willen hebben, en welke online service ze van de uitgeverij waarderen door een enquête in te vullen. Onder de inzendingen is een Zomerboekenpakket verloot ter waarde van maar liefst € 150,-

Iedereen hartelijk bedankt voor het invullen van de enquete!

Het Zomerboekenpakket bevatte o.a. Méér vinexvrouwen van Naima El Bezaz, Verdwijnpunt van Arnaldur Indridason, Vossenblond van Rascha Peper, Schijndood van Thomas Enger en Stille wateren van Viveca Sten.

Vaker meedingen naar mooie boekenpakketten en prijzen? Hou deze website dan in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Twitter!


Belangrijk om te weten:
De resultaten van de enquête worden vertrouwelijk behandeld en niet doorverkocht aan derden.