Doe mee aan de fotowedstrijd: Toevallige letters

Doe mee aan de fotowedstrijd: <em>Toevallige letters</em>

Soms zie je een figuur verschijnen in bijvoorbeeld een wolk of in een inktvlek. Joke van Leeuwen ziet letters verschijnen in de natuur, een gebouw en het landschap. Soms zijn de letters duidelijk aanwezig, soms moet je heel goed kijken. Deze ‘toevallige letters’ heeft Joke van Leeuwen gefotografeerd en vormen onderdeel van de tentoonstelling ‘Leestekenen’.

Doe mee met de fotowedstrijd Toevallige Letters!

Fotografeer, net als Joke van Leeuwen, een letter die toevallig is ontstaan, zoals in wolken, in takken van een boom of in een gebouw. Zoek in je eigen vertrouwde omgeving of in een onbekende omgeving, misschien zelfs op vakantie in het buitenland.
Maak een foto van je toevallige letter en plaats ‘m op de Museum Meermanno Facebookpagina of stuur naar aanmelden@meermanno.nl, dan plaatsen wij de foto voor je.


In de jury zit natuurlijk Joke van Leeuwen die de mooiste of origineelste letter uitkiest. De winnaar krijgt een gesigneerd boek van Joke van Leeuwen en zijn of haar voornaam in houten gekleurde design letters toegestuurd! Ook de publiekswinnaar krijgt deze prijs: de foto met de meeste Likes op facebook wint!

Deadline: 15 augustus
Deelname: alle leeftijden
Hoe: Zet de foto op de Museum Meermanno Facebookpagina of mail je foto naar: aanmelden@meermanno.nl

De fotowedstrijd Toevallige Letters hoort bij de tentoonstelling ‘Leestekenen. De eigenzinnige kijk van Joke van leeuwen op het alfabet.’

De letter K. De letter K.
De letter F. De letter F.