LINDA. geeft € 5,- korting op Méér vinexvrouwen!

LINDA. geeft € 5,- korting op <em>Méér vinexvrouwen</em>!

De nieuwe LINDA. die nu in de winkel ligt bevat een kortingsbon waarmee Méér vinexvrouwen van Naima El Bezaz met maar liefst € 5,- korting kan worden aangeschaft in de boekhandel!

De kortingsactie maakt deel uit van de grote cadeaucampagne van het CPNB (Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek). 75 titels kunnen gekocht worden met de speciale kortingsbon van de LINDA. Ook De man zonder ziekte van Arnon Grunberg, of Gebleekte ziel van Reggie Baay kunnen met korting aangeschaft worden.


Over Méér vinexvrouwen

Naima El Bezaz worstelt zich dagelijks door het sociale moeras van de vinexwijk waarin ze woont. Soms gaat ze sputterend kopje-onder, maar ze komt ook weleens glorieus bovendrijven. Haar leven blijkt een riskante als hilarische onderneming, waarin haar buren, haar overspannen huisarts, haar moeder en Linda de Mol een hoofdrol spelen. In Méér vinexvrouwen, het vervolg op de spraakmakende bestseller Vinexvrouwen, houdt Naima El Bezaz haar lezers genadeloos een spiegel voor – maar ze spaart evenmin zichzelf.

Haar scherpe observeringsvermogen en haar gevoel voor humor maken dat ook wij ons verwonderen over de Nederlandse gewoonten: de echtelijke ruzies tijdens het inladen van een caravan en het ene koekje op verjaardagen. Maar het zijn vooral de verhalen die haar verleden naar boven halen, die ontroeren: haar verlangen naar een kerstboom, een cadeau van Sinterklaas in haar schoentje, en niet te vergeten de mooie verhalen over haar wilskrachtige moeder.

‘Met haar scherpe oog voor de Hollandse folklore bewijst Naima El Bezaz wederom haar talent als literair comédienne.’ **** de Volkskrant


Voor meer informatie ga naar de website van LINDA.De actievoorwaarden
- De bon te vinden op LINDA. 96 NU EVEN NIET die vanaf woensdag 18 juli in de winkel ligt
- De bon is in te wisselen bij de erkende boekhandels (met uitzondering van Selexyz)
- Looptijd van de actie: 17 juli t/m 31 augustus 2012
- De actie is niet geldig in combinatie met andere acties
- De korting is alleen geldig tegen inlevering van de originele actiebon
- 1 actieboek per bon, je mag zoveel bonnen inleveren als je wilt
- De korting geldt alleen op de boeken die aan deze actie deelnemen
- Geen bon op je LINDA.? Neem contact op met LINDA.: info@moodformagazines.nl
- De korting is niet geldig op reeds aangekochte boeken
- De bon is niet inwisselbaar voor geld
- Voor het overige gelden de algemene voorwaarden van de CPNB www.cpnb.nl