Méér vinexvrouwen van Naima El Bezaz lovend ontvangen!

<em>Méér vinexvrouwen</em> van Naima El Bezaz lovend ontvangen!

Méér vinexvrouwen van Naima El Bezaz is lovend door de pers ontvangen. Volgens de Volkskrant heeft Naima El Bezaz 'met haar scherpe oog voor de Hollandse folklore' wederom 'haar talent als literair comédienne' bewezen, en ook De Telegraaf prijst de 'bonte verzameling gedenkwaardige scènes' uit het boek en deelt 4 sterren uit.

In de gratis Lees Dit Boek-app is alvast een flinke voorpublicatie te lezen!
Ga voor meer informatie naar www.leesditboek.nl

Over Méér vinexvrouwen:

Naima El Bezaz is terug. De ‘buurvrouw from hell’, zoals ze zichzelf op Facebook noemt, gaat onverminderd verder met het beschrijven van de vinexwijk waarin ze woont.

Méér vinexvrouwen is het vervolg op de onverbiddelijke bestseller Vinexvrouwen. Het boek gaat niet alleen over de felle reacties van buurtgenoten die Vinexvrouwen opriep, maar ook over het dagelijkse leven van een Marokkaanse in een nieuwbouwwijk. Wat bleef, is de verwondering over Nederlandse gewoonten: de echtelijke ruzies tijdens het inladen van de caravan, de natgeregende kinderen in de bakfiets. En er valt ook weer veel te lachen, om de aanschaf van de eerste kerstboom in huize El Bezaz bijvoorbeeld, en om de karaokeset waarmee haar dochtertjes smartlappen leren.

Naima El Bezaz houdt haar lezers genadeloos een spiegel voor – maar ze spaart zichzelf evenmin.

*****

‘Ik werd er heel blij van. Het is een fascinerend en mooi boek.’ Dolf Jansen in Spijkers met Koppen